Shangri-La Qi Gong

GITTA HULIK

Naturopathe U.N.B. Thérapeute Psycho-Corporelle

Gezondheidstherapeute

Qi Gong &  Pilates

Mijn omzwervingen hebben me tot ni de meest afgelegen delen van de Himalaya gebracht, plaatsen waar de tijd al eeuwen stilstaat, waar de mens in harmonie met de natuur en zijn fenomenen leeft. De mens wordt er gedwongen zijn levensritme aan te passen aan de natuur en de seizoenen. Op zoek naar die pure, intacte natuur heb ik honderden kilometers te voet afgelegd op eeuwenoude paden, zoektocht die me innerlijke rust en harmonie gebracht heeft.

 

Diezelfde innerlijke rust en harmonie heb ik teruggevonden in QI GONG. QI GONG laat me toe een eigen innerlijk paradijs te creëren, mijn eigen pad naar een harmonieuzer en rustiger leven, een juister leven ook en in mindere mate geleid door de schone schijn en het overbodige.

 

QI GONG is een traditionele chinese discipline gericht op de kunst van het ademen te beheersen. Q GONG betekent letterlijk “energie beheersen” of nog “het werk van de adem”.

 

QI GONG is een manier van leven, die mits continu bijsturen van zichzelf leidt tot innerlijke voldoening. QI GONG kan makkelijk worden geïntegreerd in ons dagelijks leven en geeft ons energie en de nodige werktuigen om ons leven aangenaam en harmonieus te laten verlopen.

 

PRENATALE QI GONG geeft toekomstige moeders een reeks gerichte oefeningen om samen met hun baby een volmaakte zwangerschap te beleven die nog meer voldoening geeft.

 

QI GONG wordt meer en meer gesuggereerd als begeleiding voor chronisch zieke personen en/of personen die aan auto-immuun ziektes lijden zoals fybromyalgie of als parallelle zorg van zwaar zieke mensen om hen mentaal rust te brengen en hen te helpen een zekere sereniteit te vinden.

QI GONG LESSEN

Woensdag 19u - 20u Edingen

Donderdag 9u30 - 10u30 Edingen

Donderdag 19u - 20u

Sint-Pieters-Leeuw

Copyright @ All Rights Reserved